Anestèsia

Animals exòtics

A la nostra clínica veterinària oferim el servei de tractament de mascotes exòtiques, i posem a disposició dels nostres clients una àmplia gamma de serveis de salut animal.

El nostre equip de veterinaris exòtics té una gran experiència en el diagnòstic i tractament de malalties en animals com ara rèptils, aus, conills, cobais, fures, hurons, etc.

Els nostres serveis de salut animal inclouen des de les revisions preventives fins a les intervencions quirúrgiques més complexes. Realitzem exàmens i proves diagnòstiques avançades per avaluar la salut dels teus animals exòtics.

Els nostres veterinaris exòtics també estan preparats per a tractar un ampli ventall de malalties, des de les més comunes fins a les més complexes, així com per a realitzar intervencions quirúrgiques en casos que sigui necessari.

Treballem en estreta col·laboració amb altres especialistes veterinaris per a proporcionar la millor atenció possible als nostres pacients exòtics. El nostre objectiu és garantir la salut i el benestar dels teus animals exòtics i proporcionar-te la tranquil·litat que necessites com a propietari.