Cardiologia

El Servei de Cardiologia s'enfoca en el diagnòstic i tractament de malalties cardiovasculars en animals de companyia.

El nostre equip de cardiologia està compost per especialistes amb àmplia experiència en electrocardiografía, ecocardiografía, monitoratge ambulatori de la pressió arterial i altres eines diagnòstiques avançades.

Oferim una àmplia gamma de serveis, incloent-hi diagnòstic i tractament de malalties cardíaques adquirides, congènites i hereditàries. Realitzem avaluacions preoperatòries i avaluacions cardíaques per a programes de cria en animals de races amb predisposició a malalties cardíaques.

Oferim tractaments mèdics i quirúrgics per a malalties cardíaques, incloent-hi teràpia farmacològica, intervencions percutànies i cirurgia cardíaca. A més, oferim seguiment postoperatori i programes de rehabilitació per a assegurar una recuperació reeixida.

Treballem en estreta col·laboració amb altres serveis veterinaris, com el Servei de Medicina Interna i el Servei de Diagnòstic per Imatge, per a oferir una atenció integral i personalitzada als nostres pacients amb malalties cardiovasculars. El nostre objectiu

és millorar la qualitat de vida dels nostres pacients i els seus amos a través d'un diagnòstic i tractament primerenc i efectiu de les malalties cardíaques.