Cirurgia de mínima invasió

El Servei de Cirurgia de Mínima Invasió ofereix als nostres pacients una alternativa quirúrgica menys invasiva, la qual cosa resulta en una recuperació més ràpida, menys dolor i menor temps d'hospitalització.

El nostre equip de cirurgians altament capacitats i amb experiència en tècniques laparoscòpiques i toracoscòpiques realitza una varietat de procediments quirúrgics, incloent-hi cirurgies d'oïda, nas i gola, cirurgies de tòraxs, cirurgies gastrointestinals, cirurgies urogenitals i cirurgies de teixits tous.

La cirurgia de mínima invasió es realitza utilitzant instruments quirúrgics especialitzats i una petita càmera de vídeo que permet al cirurgià veure l'àrea quirúrgica en un monitor de vídeo en temps real. Això permet al cirurgià realitzar el procediment a través de petites incisions en lloc d'una gran incisió.

El nostre Servei de Cirurgia de Mínima Invasió està equipat amb tecnologia d'última generació, incloent-hi torres de laparoscopía i toracoscopía, monitors d'alta definició i equips d'il·luminació especialitzats, la qual cosa garanteix la màxima precisió i seguretat en tots els procediments.

El nostre equip de veterinaris i tècnics altament capacitats està dedicat a brindar una atenció personalitzada i compassiva a cadascun dels nostres pacients, abans, durant i després de la cirurgia. Treballem en estreta col·laboració amb els propietaris per a garantir una experiència quirúrgica sense estrès i una recuperació sense complicacions per a les seves mascotes.