Cirurgia de teixits tous

El Servei de Cirurgia de Teixits Tous es dedica al diagnòstic i tractament d'afeccions que afecten la pell, teixit subcutani, teixits cel·lulars subjacents i òrgans no visceros.

El nostre equip de cirurgians altament capacitats i experimentats treballa en estreta col·laboració amb altres serveis mèdics per a garantir l'atenció òptima del pacient.

Oferim una àmplia gamma de procediments quirúrgics, des de cirurgia reconstructiva de ferides i traumatismes fins a cirurgia de càncer de pell, tumors de parts toves, reparació d'hèrnies i cirurgia reconstructiva del cap i el coll.

En la nostra clínica, utilitzem tècniques quirúrgiques avançades, incloent-hi l'ús de làser, electrocirugía i equip quirúrgic d'última generació. A més, comptem amb la capacitat de realitzar biòpsies intraoperatòries per a assegurar l'eliminació completa del tumor i reduir la necessitat de procediments addicionals.

Ens esforcem per oferir una atenció integral i personalitzada a cadascun dels nostres pacients, i treballem en estreta col·laboració amb l'equip d'atenció mèdica del pacient per a assegurar una recuperació ràpida i reeixida.