Dermatologia

El Servei de Dermatologia de la nostra clínica veterinària ofereix atenció especialitzada per a animals amb problemes dermatològics.

Els nostres dermatòlegs tenen experiència en el diagnòstic i tractament d'una àmplia varietat de malalties cutànies, incloent-hi al·lèrgies, infeccions, malalties autoinmunitarias, malalties hormonals i malalties neoplàsiques.

Comptem amb equipament d'última tecnologia per a realitzar diferents proves diagnòstiques, incloent-hi citologia, biòpsies cutànies i proves al·lèrgiques. A més, oferim diferents opcions de tractament, incloent-hi teràpia farmacològica, immunoteràpia i tractaments tòpics, entre altres.

Realitzem una avaluació exhaustiva de cada cas per a determinar el tractament més adequat per a cada pacient i treballem en estreta col·laboració amb l'equip de veterinaris de la clínica per a garantir una atenció integral i personalitzada.

També oferim serveis addicionals com a proves de diagnòstic per imatge i cirurgia dermatològica per al tractament de lesions cutànies, i brindem assessorament sobre la prevenció de malalties cutànies. El nostre objectiu és proporcionar la millor cura dermatològica per a assegurar el benestar dels nostres pacients i millorar la seva qualitat de vida.