Medicina del comportament

El Servei de Medicina de Comportament ofereix solucions personalitzades per a problemes de comportament en gossos i gats.

Comptem amb un equip d'especialistes en comportament animal que aborda problemes com l'agressió, l'ansietat, la por, la fòbia, la compulsió i altres trastorns del comportament.

Els nostres especialistes en comportament animal utilitzen tècniques de modificació de comportament basades en el reforç positiu i l'habituació per a ajudar els animals a superar els seus problemes de comportament. Treballem en col·laboració amb els amos dels animals per a crear plans de tractament personalitzats que s'adaptin a les necessitats individuals de cada animal.

El nostre objectiu és millorar la qualitat de vida dels animals i els seus amos. Creiem que una comprensió adequada del comportament animal és essencial per a aconseguir aquest objectiu. Per tant, oferim serveis d'educació i assessorament als amos dels animals, amb la finalitat d'ajudar-los a entendre millor els problemes de comportament de les seves mascotes i com manejar-los.

A més, treballem en estreta col·laboració amb altres serveis, com la medicina interna i la neurologia, per a abordar problemes de comportament que poden tenir causes mèdiques subjacents. Això ens permet oferir una atenció integral i completa als nostres pacients.