Medicina General

El Servei de Medicina General en animals de companyia està dissenyat per a proporcionar una atenció completa i d'alta qualitat als nostres pacients.

Els nostres metges veterinaris tenen una àmplia experiència i coneixements en medicina interna, dermatologia, oftalmologia, oncologia i altres àrees de la medicina veterinària.

Ens enfoquem en el diagnòstic i tractament de malalties comunes, així com en la prevenció de malalties mitjançant l'ús de vacunes i mesures de control de paràsits. També oferim serveis de detecció precoç de malalties en animals asimptomàtics, la qual cosa pot ajudar a prevenir l'aparició de malalties greus i costoses en el futur.

A més, el Servei de Medicina General ofereix serveis de nutrició, gestió del dolor i cures pal·liatives per a pacients amb malalties cròniques o en estat terminal. Ens esforcem per treballar en col·laboració amb altres especialistes veterinaris per a proporcionar un enfocament integral en el diagnòstic i tractament de malalties.

El nostre objectiu és brindar als nostres pacients la millor atenció possible i treballar al costat de les seves famílies per a mantenir una vida saludable i feliç. Comptem amb instal·lacions modernes i equipament avançat per a realitzar exàmens clínics i diagnòstics, incloent-hi anàlisis de sang, radiografies i ecografies.