Medicina Interna

El Servei de Medicina Interna es dedica al diagnòstic i tractament de malalties internes dels animals de companyia.

El nostre equip està compost per metges veterinaris especialitzats en medicina interna que compten amb una formació i experiència sòlides en la gestió de malalties de diverses especialitats.

El nostre enfocament se centra en l'atenció integral del pacient, per la qual cosa treballem estretament amb altres serveis i especialitats per a aconseguir un diagnòstic precís i un tractament efectiu. Utilitzem tecnologia avançada per a diagnòstics, com l'ecografia, radiografia o el laboratori propi, la qual cosa ens permet detectar malalties internes primerenques i planificar un tractament personalitzat per a cada cas.

Tractem una àmplia varietat de malalties, des de les més comunes fins a les més complexes, com a malalties cardiovasculars, respiratòries, gastrointestinals, endocrines, infeccioses, hematològiques, oncològiques i neurològiques. Ens assegurem que cada tractament s'ajusti a les necessitats individuals de cada pacient, tenint en compte la seva edat, raça, grandària i estat general de salut.

El nostre servei també ofereix programes de seguiment i control a llarg termini, per a garantir que el pacient tingui una bona qualitat de vida a llarg termini. Treballem en col·laboració amb altres serveis per a aconseguir els millors resultats possibles per als nostres pacients.