Oftalmologia

El Servei d'Oftalmologia és una part essencial de l'atenció mèdica per a la salut visual de les mascotes.

El Servei d'Oftalmologia és una part essencial de l'atenció mèdica per a la salut visual de les mascotes. Els ulls són òrgans sensibles i complexos, i les malalties oftàlmiques poden afectar significativament la qualitat de vida de les mascotes i comprometre el seu benestar general.

En el Servei d'Oftalmologia, s'utilitzen tècniques i equips d'última generació per a realitzar exàmens oftàlmics complets i precisos, la qual cosa permet un diagnòstic precís i una atenció d'alta qualitat per a les mascotes. Aquests exàmens inclouen la revisió de l'estructura de l'ull, l'avaluació del sistema lacrimal i el mesurament de la pressió intraocular, entre altres proves.

El servei ofereix una àmplia gamma de diagnòstics, tècniques microquirúrgiques i opcions terapèutiques per al tractament de malalties oculars. Els oftalmòlegs veterinaris estan altament capacitats per a tractar malalties oculars comunes i també malalties oculars més complexes i rares.

A més dels exàmens i diagnòstics, el servei d'oftalmologia pot dur a terme una varietat de procediments quirúrgics, des de cirurgies per a la correcció de parpelles caigudes fins a cirurgies més complexes, com l'extracció de cataractes. Els oftalmòlegs també estan capacitats per a tractar problemes de còrnia, retina i glaucoma, així com per a proporcionar atenció a pacients amb malalties oculars cròniques i degeneratives.