Oncologia

L'oncologia veterinària és una especialitat que es dedica al diagnòstic i tractament de càncer en animals de companyia.

L'oncologia veterinària és una especialitat que es dedica al diagnòstic i tractament de càncer en animals de companyia. En la nostra clínica veterinària comptem amb un equip altament capacitat d'especialistes en oncologia veterinària, els qui treballen en estreta col·laboració amb veterinaris generals per a proporcionar una atenció integral i personalitzada a cadascun dels nostres pacients.

Els nostres serveis d'oncologia veterinària inclouen el diagnòstic primerenc i precís de càncer en mascotes, la selecció del tractament més apropiat i l'atenció postoperatòria necessària per a garantir una recuperació òptima. També oferim opcions de tractament avançat, com a quimioteràpia i radioteràpia, per a controlar i tractar diferents tipus de càncer en mascotes.

En la nostra clínica veterinària, utilitzem tècniques de diagnòstic avançades, com a tomografies i biòpsies, per a determinar el tipus i l'extensió del càncer en la seva mascota. A més, els nostres especialistes en oncologia treballen en col·laboració amb veterinaris generals i altres especialistes per a garantir una atenció completa i personalitzada per a la seva mascota.

Ens esforcem per proporcionar un enfocament compassiu i personalitzat en l'atenció de la seva mascota amb càncer, així com un suport emocional per a vostè i la seva família durant tot el procés de tractament. Si la seva mascota necessita atenció d'oncologia veterinària, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres per a programar una consulta amb un dels nostres especialistes.

Comprenem la preocupació que sent un amo quan se li diagnostica càncer a la seva mascota, per la qual cosa ens esforcem per brindar informació detallada sobre el pronòstic i les opcions de tractament disponibles. Ens comprometem a treballar amb els propietaris de les mascotes en cada pas del procés, des del diagnòstic fins al tractament i el seguiment, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de cada pacient amb càncer.

Oferim una varietat d'opcions de tractament, incloent-hi cirurgia, quimioteràpia i teràpies dirigides

Entre els tumors que diagnostiquem i tractem amb freqüència s'inclouen limfomes i leucèmies, mastocitomes, sarcomes de teixits tous, tumors mamaris, hemangiosarcomes, sarcomes histiocítics, osteosarcoma (càncer d'os) i mieloma.