Traumatologia i Ortopèdia

La traumatologia i ortopèdia veterinària és una especialitat que s'encarrega del diagnòstic.

La traumatologia i ortopèdia veterinària és una especialitat que s'encarrega del diagnòstic, tractament i prevenció de les lesions i malalties que afecten el sistema múscul-esquelètic dels animals. En la nostra clínica veterinària comptem amb un equip de professionals altament capacitats i especialitzats en aquesta àrea per a brindar una atenció integral i personalitzada a cadascun dels nostres pacients.

Oferim una àmplia gamma de serveis de traumatologia i ortopèdia que inclouen des del maneig de fractures simples fins a cirurgies complexes de columna vertebral, articulacions i extremitats. També realitzem avaluacions preoperatòries completes per a garantir la seguretat dels nostres pacients durant els procediments quirúrgics.

En la nostra clínica veterinària, utilitzem tecnologia d'avantguarda i tècniques quirúrgiques avançades per a garantir la recuperació i benestar de la seva mascota. A més, el nostre equip de professionals treballa de manera col·laborativa per a proporcionar un enfocament multidisciplinari en el tractament de cada pacient.

El nostre equip té una gran experiència en el tractament de fractures, deformacions angulars i patologies associades al creixement. Realitzem cirurgies de manera habitual per a tractar lesions com el trencament del lligament creuat anterior amb lligaments artificials, utilitzant tècniques de correcció com l'osteotomia TPLO i MMP, així com luxacions de ròtula i altres tipus de patologies.