Història

La història de la Clínica Veterinària Ramon Grau s'inicia el 1997.

Quan Ramon Grau decideix fundar la seva pròpia clínica veterinària al centre de Terrassa. En aquell moment, Ramon ja comptava amb una àmplia experiència en el camp de la veterinària i va decidir posar en pràctica tot el seu coneixement i habilitats per crear una clínica que oferís un servei de qualitat als animals i als seus propietaris.

Durant els primers anys, la clínica es va enfocar a consolidar la seva presència al mercat local, brindant un servei personalitzat i d'alta qualitat als seus clients. La clínica es va anar expandint i guanyant reputació, gràcies al compromís del seu equip de professionals i la qualitat dels seus serveis.

La Clínica Veterinària Ramon Grau s'ha convertit en una referent del sector, no només per la qualitat dels seus serveis, sinó també pel seu compromís amb el benestar dels animals. La clínica ha crescut i evolucionat al llarg dels anys, i ha incorporat l'última tecnologia i els tractaments més avançats per oferir un servei d'avantguarda.

Actualment, la Clínica Veterinària Ramon Grau compta amb un equip de 18 treballadors altament qualificats i amb especialistes en totes les àrees de la medicina veterinària. El seu objectiu continua sent el mateix que quan Ramon Grau va fundar la clínica: oferir un servei personalitzat i d'alta qualitat als clients i garantir la salut i el benestar dels animals.