Viatges

A la nostra clínica veterinària oferim serveis per ajudar els propietaris a preparar les seves mascotes per viatjar, ja sigui dins del país o a nivell internacional. Entenem que el procés de viatjar amb una mascota pot ser estressant i complicat, per la qual cosa volem fer que aquesta experiència sigui tan fàcil com sigui possible tant per a les mascotes com per als seus propietaris.

Per ajudar en aquest procés, gestionem tots els tràmits necessaris a través de CEXGAN perquè els propietaris no s'hagin de preocupar de res. A més, oferim el servei de preparació de documents de viatges per assegurar-nos que tots els requisits es compleixin abans que la mascota viatge.

A la nostra clínica veterinària no hi ha restriccions quant a la mida o tipus de mascota que pugui viatjar, ja que ens assegurem que totes les necessitats de la mascota siguin ateses abans del viatge.

És important tenir en compte que els requisits per viatjar amb mascotes poden variar segons la destinació. Per tant, recomanem als propietaris que es comuniquin amb nosaltres amb suficient anticipació per poder assessorar-los i guiar-los a través del procés.